Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin şişmanladığını görmek

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bilgi ile donanacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada şişmanladığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok şişmanlamak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, talihin yüzlerine güleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments