Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zalim yönetici görmek

Rüyada zalim yönetici görmek

Rüyada zalim yönetici görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zalim yönetici gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada zalim yönetici görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zalime beddua etmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işaret eder.

Rüyada zalimi öldürmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Rüyada zalim devlet başkanı görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kazancın devamlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada zalim öldürmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yöneticiler görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi gücünün azalacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters yöne girmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments