Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzülmüş koyun kafası görmek

Rüyada yüzülmüş koyun kafası görmek

Rüyada yüzülmüş koyun kafası görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yüzülmüş koyun kafası gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada yüzülmüş koyun kafası görmek karlı işler yapacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Rüyada koyun kafası görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına tabir olunur.

Rüyada kafası kopmuş koyun görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, borçların ödeneceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasız koyun görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koyunun kafasını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada koyun kafası yüzmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, müjdeli haberler alınacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş koyun kafası görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments