Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kafası yüzmek

Rüyada koyun kafası yüzmek

Rüyada koyun kafası yüzmek amaçlardan sapmaya, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun kafası yüzmek gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koyun kafası yüzmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada pişmiş koyun kafası görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sağlığının da bozulacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada kafası kopmuş koyun görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kafası olmayan koyun görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun kafası pişirmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasız koyun görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hasret gidereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, parasının azalacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada koyun kafası görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments