Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğünün düştüğünü görmek

Rüyada yüzüğünün düştüğünü görmek

Rüyada yüzüğünün düştüğünü görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün düştüğünü gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük düşürmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük düşürdüğünü görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük düşürmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün taşının düştüğünü görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yüzük düşürmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret eder.

Rüyada suya yüzük düşürmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments