Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak özgüveninin artacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren belli konular farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağından yüzük çıkarmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağından yüzük çıkarmak iftiraya uğrayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağındaki yüzüğü çıkarmak adının ülke dışında yayılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada parmaktan yüzük çıkarmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments