Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık doğurmak

Rüyada balık doğurmak

Rüyada balık doğurmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, bütçesinin daralacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada balık doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Rüyada balık doğurduğunu görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada balık doğurmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü balık doğurmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada balık doğurması görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada doğuran balık görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada balığın doğurmasını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığının doğurduğunu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalettir.

Rüyada balığın doğurduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments