Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kese yapmak

Rüyada yüze kese yapmak

Rüyada yüze kese yapmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze kese yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada yüze kese yapmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada banyoda kese yapmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada hamamda kese yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada sırta kese yapmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendine kese yapmak istediği gibi yaşayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine kese yapmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasına kese yapmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuda kese yapmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments