Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzdeki kılı koparmak

Rüyada yüzdeki kılı koparmak

Rüyada yüzdeki kılı koparmak paslı bir çiviye basabileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, sözlerinden çıkmayacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, şansının hep açık olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki kılı koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yüzden kıl koparmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde kıllanma görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl yolmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzden kıl temizlemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada yüzdeki kılı koparmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalettir.

Rüyada yüzden kıl aldırmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, amaçlarına nail olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada yüzdeki kılları almak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki kılları temizlemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments