Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyerek uzun yola gitmek

Rüyada yürüyerek uzun yola gitmek

Rüyada yürüyerek uzun yola gitmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada yürüyerek uzun yola gitmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada bisikletle uzun yola gitmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada uzun yola gitmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada uzun yol gitmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada yürüyerek uzun yola gitmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun yola yürüyerek gitmek lüksüne de lüks katacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun bir yola gitmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsle uzun yola gitmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle uzun yola gitmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments