Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen bina görmek

Rüyada yürüyen bina görmek

Rüyada yürüyen bina görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, borcunun çok olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada yürüyen bina gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bina inşaa etmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bina ev görmek bol dua edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın yamulduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina yıkamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iflasın eşiğine geleceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bina almak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada askeri binaya girmek günahlarından tövbe etmeye, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments