Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus ve köpek balığı görmek

Rüyada yunus ve köpek balığı görmek

Rüyada yunus ve köpek balığı görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, üstünlük elde edeceğine, vefa göstereceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, şifa göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yunus ve köpek balığı gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Rüyada köpek balığı ve yunus görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada yunus ve köpek balığı görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığı öpmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yunus balığı kucaklamak çaresiz kalacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada denizde yüzen yunus balığı görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, haberler alacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet eder.

Rüyada yunus balığı avlamak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments