Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak

Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak

Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada yunus balığı tarafından yutulmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, elindeki imkanların artacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yunus balığı görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yunus balığından kaçmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yunus balıkları görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada yunus balığını denizde görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada yunus balığına bindiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığını öldürmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yunus balığına ekmek vermek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments