Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığı sevdiğini görmek

Rüyada yunus balığı sevdiğini görmek

Rüyada yunus balığı sevdiğini görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, gelirinin azalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada yunus balığı sevdiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada yunus balığı sevdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yunus balığını sevmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yunus balığı sevmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada yunus balığını öldürmek muradın olacağına, işinden ekmeğinden olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığını beslemek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığı yakalamak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yunus balıkları görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada denizde yunus balıkları görmek hakkıyla kazanca, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments