Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yünü görmek

Rüyada yünü görmek

Rüyada yünü görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, hayattan her istediğini alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yünü gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Rüyada kurtlanmış yün görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yün ıslamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün dükkanı görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yünden ip görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yün süpürmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalettir.

Rüyada mavi yün ip görmek güzel işler yapacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün giymek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments