Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ip yumağı görmek

Rüyada yün ip yumağı görmek

Rüyada yün ip yumağı görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, patron koltuğunda oturacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün ip yumağı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada yün ip yumağı görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada yün yumak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yumağı görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yün yumakları görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ip yumağı görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı ip yumağı görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ipi yumak yapmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Rüyada siyah ip yumağı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments