Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yemek istemek

Rüyada yumurta yemek istemek

Rüyada yumurta yemek istemek işsizin iş bulacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada yumurta yemek istemek gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada yumurta yemek istemek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Rüyada birinden yumurta istemek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta istemek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşudan yumurta istemek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta istediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yemek istediğini görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı yemek istemek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek istemek bir araya geleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments