Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka vermek

Rüyada yufka vermek

Rüyada yufka vermek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, stres içinde günler geçireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada yufka vermek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada kuru yufka ekmek görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine inanılır.

Rüyada küflü yufka görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka dürüm yemek Allah katında günahlarının affolacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş yufka görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek piştiğini görmek büyük bir özgüven kazanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış yufka ekmek görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka açarken görmek talihin yüzlerine güleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada yufka yağlamak uzun uzun dalıp gideceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments