Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka dağıtmak

Rüyada yufka dağıtmak

Rüyada yufka dağıtmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, el üstünde tutulacağına, başarılı olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yufka dağıtmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yufka dağıtmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada saçta yufka pişirmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze yufka görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok kötü günler geçirileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yufka ekmek kızartmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş yufka görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Rüyada yufka yapmak pişirmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yufka ekmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka pişirdiğini görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments