Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yufka görmek

Rüyada siyah yufka görmek

Rüyada siyah yufka görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah yufka gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Rüyada siyah yufka görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yufka ekmek piştiğini görmek zor zamanların biteceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yufka görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yufka açtığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yufka ekmek görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yufka yediğini görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının yufka açtığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, kazancın daha da artacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka pişirdiğini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments