Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yosuna basmak

Rüyada yosuna basmak

Rüyada yosuna basmak ters giden olayların düzeltileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada yosuna basmak gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada yosuna basmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yosunlu suya düşmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine inanılır.

Rüyada yosun görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yosun yemek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda yosun görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada denizi yosunlu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden yosun çıkarmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments