Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda taş görmek

Rüyada yolda taş görmek

Rüyada yolda taş görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yolda taş gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yoldaki taşları temizlemek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolda çakıl taşları görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoldan taş kaldırmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı yolda gitmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yolda taş görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada taşlı yolda yürümek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı yolda yürümek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, dayanışma içinde kalacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yolda koşmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments