Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve süt görmek

Rüyada bal ve süt görmek

Rüyada bal ve süt görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet eder.

Rüyada bal ve süt gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada süt ve bal görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ballı süt içmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada ballı süt vermek malının ve parasının eksilmeyeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada bal ve süt görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bardakta ballı süt görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada ballı süt görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Rüyada süt ve bal yemek umutlarının söneceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada ballı tereyağ yemek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments