Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş yürümek

Rüyada yokuş yürümek

Rüyada yokuş yürümek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yokuş yürümek gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada yokuş yukarı yürüdüğünü görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı yürümek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuşa yürümek sıkıntıdan kurtulacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yokuş yukarı yürümek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada yokuş yürümek kazancın katbekat arttırılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yolda yürümek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada yokuşta araba görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments