Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık çorap dikmek

Rüyada yırtık çorap dikmek

Rüyada yırtık çorap dikmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, işlerinin kötüleşeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yırtık çorap dikmek gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada yırtık çorap dikmek kafasının karışacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık pantolon dikmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, dönülmez yollara gireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık ayakkabı dikmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık elbise dikmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, doyasıya sefasını süreceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık ve söküğü dikmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, statü atlayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık dikmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap yırtığı görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık tül çorap giymek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments