Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızları ve ayı görmek

Rüyada yıldızları ve ayı görmek

Rüyada yıldızları ve ayı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, makam edineceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada yıldızları ve ayı gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada büyük ayı yıldızı görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük ayı yıldızını görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayı yıldızını görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada yıldızları ve ayı görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, zafer elde edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Rüyada ağlayan ayı görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ayıyla güreşmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada denizde ayı görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments