Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılbaşı bileti almak

Rüyada yılbaşı bileti almak

Rüyada yılbaşı bileti almak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yılbaşı bileti almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada yılbaşı bileti almak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, alanında marka bir isim olacağına, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılbaşı şapkası görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yılbaşı ağacı süslemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada yılbaşı ağacı görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yılbaşı görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılbaşı çiçeği görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılbaşı yemeği görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, zamanının boşa gideceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılbaşı kutladığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments