Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılbaşı görmek

Rüyada yılbaşı görmek

Rüyada yılbaşı görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılbaşı gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen ya da sizin sevmediğiniz bir kimseye karşı harakete geçmeniz olasıdır.

Rüyada yılbaşı şapkası görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılbaşı bileti almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, derde ve kedere düşeceğine alamet eder.

Rüyada yılbaşı kutladığını görmek düşmanından kurtulmaya, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yılbaşı çiçeği görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına inanılır.

Rüyada yılbaşına girmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada yılbaşı olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılbaşı ağacı görmek işlerin hafifleyeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılbaşı yemeği görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, dış ticarete atılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments