Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla yüzmek

Rüyada yılanlarla yüzmek

Rüyada yılanlarla yüzmek kendi işine kavuşacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yılanlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Rüyada yılanla yüzmek fesada bulaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada yılan derisini yüzmek çok daha fazla mesai harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına inanılır.

Rüyada yılanlarla yüzmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yılanlı havuzda yüzmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet eder.

Rüyada yılanın derisini yüzmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan derisi yüzmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada yılan yüzmek mutluluğunun daim olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments