Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla yüzmek

Rüyada yılanla yüzmek

Rüyada yılanla yüzmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada yılanla yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada yılan derisini yüzmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yılan derisi yüzmek yönlendireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada yılanlarla yüzmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanla yüzmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanlı havuzda yüzmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın yüzdüğünü görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yüzmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments