Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal arısı sokması görmek

Rüyada bal arısı sokması görmek

Rüyada bal arısı sokması görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bal arısı sokması gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Rüyada büyük bal arısı görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arı kovanından bal yemek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, isteklerine kulak vereceğine, konforunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada arıdan bal almak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal yapan arı görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tek bal arısı görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde bal arısı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada bal arısı sokması görmek kısmetlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada arı ve bal görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, birikmiş parasının olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments