Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ikiye ayrıldığını görmek

Rüyada yılanın ikiye ayrıldığını görmek

Rüyada yılanın ikiye ayrıldığını görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ikiye ayrıldığını gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada yılanın ikiye ayrıldığını görmek el açmayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğundan ayrılmak sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın ayrıldığını görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığınız eşi görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın eşine sarılmak sorunların bir bir çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulur.

Rüyada kızdan ayrılmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaştan ayrılmak rahat ve güzel günler geçireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments