Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın etini yemek

Rüyada yılanın etini yemek

Rüyada yılanın etini yemek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, canlanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada yılanın etini yemek gördüyseniz:

  • Belli konuları kolaylaştırmak istiyorsunuz.

Rüyada yılan eti pişirip yemek yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada yılanın etini yemek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan eti yemek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada siyah yılan eti yemek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yılan etini yemek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş yılan eti yemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yılan eti yemek sorunların çabucak atlatılacağına, bol kazanç getireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments