Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan etini yemek

Rüyada yılan etini yemek

Rüyada yılan etini yemek sorunlarının geçmişte kalacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan etini yemek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada yılanın etini yemek bunun kendisi için büyük şans olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yılan eti yemek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işarettir.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Rüyada siyah yılan eti yemek huzurunun kaçacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan eti pişirip yemek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan eti yemek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada çiğ yılan eti yemek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok iyi şeylere yorulmaktadır.

Rüyada yılan etini yemek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments