Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan yardım almak

Rüyada yılandan yardım almak

Rüyada yılandan yardım almak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada yılandan yardım almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yılana yardım etmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yılandan yardım almak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yılandan yardım görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kimsesiz bir çocuğa yardım etmek anne baba hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşusuna yardım etmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayana yardım etmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkup yardım istemek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada hasta kediye yardım etmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments