Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup yardım istemek

Rüyada korkup yardım istemek

Rüyada korkup yardım istemek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, o masumların bedduasını alacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Rüyada korkup yardım istemek gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada korkup yardım istemek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden yardım istemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yardım istemek parlak bir kariyere sahip olunacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş anneden yardım istemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekten yardım istemek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden yardım istemek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, dertlerin son bulacağına, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten yardım istemek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin sizden yardım istemek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments