Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkal açıldığını görmek

Rüyada bakkal açıldığını görmek

Rüyada bakkal açıldığını görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, bir daha kopmayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada bakkal açıldığını gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada saçının renginin açıldığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Rüyada el açıp dua etmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kapının açıldığını görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kapanmak ve açılmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada ellerini açıp dua etmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsün açıldığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada açılmış kapı görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments