Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe içinde yürümek

Rüyada bahçe içinde yürümek

Rüyada bahçe içinde yürümek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada bahçe içinde yürümek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada bahçe içinde yürümek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bahçede yürümek rahat yüzü göreceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada bahçede yürüdüğünü görmek aile hayatına adım atılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çiçekli bahçede yürümek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçede yürümek huzurunu kaybedeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu bahçede yürümek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada gül bahçesinde yürümek eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde bahçe görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments