Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde gezmek

Rüyada yeşillik içinde gezmek

Rüyada yeşillik içinde gezmek toparlanmasının da uzun süreceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde gezmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada yeşillik içinde gezmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde gezmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina içinde gezmek kısmetinin artacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba içinde gezmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat içinde gezmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde gezmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada caminin içinde gezmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments