Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve beyaz ip görmek

Rüyada yeşil ve beyaz ip görmek

Rüyada yeşil ve beyaz ip görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, talihinin artacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulur.

Rüyada yeşil ve beyaz ip gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Rüyada yeşil ve beyaz ip görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ip yumağı görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ip almak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk ip görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yün ip görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yarasını saracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örgü ipi görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil iple örgü örmek üzgün olacağına, onları rahat ettireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli ip görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments