Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ip almak

Rüyada yeşil ip almak

Rüyada yeşil ip almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ip almak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli ip görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil örgü ipi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil iple örgü örmek emeklerinin boşa gideceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ip yumağı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yün ip görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil ve beyaz ip görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bundan hayır göreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ip görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ip almak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, onların güvenini sarsacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments