Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğur böceği uçurmak

Rüyada uğur böceği uçurmak

Rüyada uğur böceği uçurmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uğur böceği uçurmak gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada uğur böceği uçurmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uğur böceği yumurtası görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uğur böceğini öldürmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada ağaçta uğur böceği görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, başarılı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada uğur böceği öldürmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline uğur böceği almak maddi sorunlarının çözüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada saçta uğur böceği görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük uğur böceği görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments