Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil turşu görmek

Rüyada yeşil turşu görmek

Rüyada yeşil turşu görmek kazancın sürekli artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil turşu gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Rüyada yeşil domates turşusu görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber turşusu görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, gözyaşı döküleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil biber turşusu yemek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil turşu biber görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil turşu görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments