Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tatlı erik görmek

Rüyada yeşil tatlı erik görmek

Rüyada yeşil tatlı erik görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada yeşil tatlı erik gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Rüyada yeşil tatlı erik yemek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sayılacağına delalettir.

Rüyada yeşil tatlı erik görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı erik yemek işlerinden feragat edeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı erik görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil erik bahçesi görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments