Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şalvar giymek

Rüyada yeşil şalvar giymek

Rüyada yeşil şalvar giymek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bedeninin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil şalvar giymek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada yeşil şalvar giymek maddi anlamda çok zorlanacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık şalvar giymek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeni şalvar giymek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi şalvar giymek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı şalvar giymek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin şalvar giydiğini görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şalvar giymek hayattan yana keyif bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şalvar giymek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments