Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salata yapmak

Rüyada yeşil salata yapmak

Rüyada yeşil salata yapmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salata yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada yeşil salata yapmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik salata görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salata toplamak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Rüyada yeşillik salatası görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik salata yemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salata yemek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşillikli salata görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments