Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik salatası görmek

Rüyada yeşillik salatası görmek

Rüyada yeşillik salatası görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, başarılı bir kişi olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yeşillik salatası gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil salata toplamak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salata görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil salata yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik salata yemek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil salata yapmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, karın artacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikli salata görmek yersiz yere suçlanacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Rüyada yeşillik salata görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments