Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli para görmek

Rüyada yeşil renkli para görmek

Rüyada yeşil renkli para görmek şansın ve bahtının da açılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli para gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada yeşil renk kağıt para görmek çok hayırlı günler görüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli para görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli kağıt para görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk para görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte para görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, neşe içinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk para görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli para görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, arkadaştan görülecek faydaya rivayet eder.

Rüyada renkli kağıt para görmek iş sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments