Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pire görmek

Rüyada yeşil pire görmek

Rüyada yeşil pire görmek dertlerinin biteceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil pire gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil pire görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bit ve pire görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada pire sürüsü görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstünde pire görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üstünde pire görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada pireli kedi görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü pire görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla pire görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments