Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstünde pire görmek

Rüyada birinin üstünde pire görmek

Rüyada birinin üstünde pire görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yanlış anlaşılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin üstünde pire gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının üstünde pire görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde pire görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde pire görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet eder.

Rüyada kedinin üstünde pire görmek başarılarının takdir edileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada pirelendiğini görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kendi üzerinde pire görmek strese gireceğine, gergin olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin yasa düşeceğine alamet eder.

Rüyada yatakta pire görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında pire görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments